Over mij

Ontwerpen, creatief zijn, bezig zijn met kleuren, vormen en lettertypes: dat is wat ik het liefst doe. Het in mijn hoofd verzinnen en zien en het vervolgens voor iedereen visueel maken.

Grafisch vormgeven is een heus vak. En ik versta dat vak, al ruim 10 jaar. Door mijn opleiding en werkervaring weet ik hoe belangrijk het is dat de vormgeving van jouw product past bij wie je bent (als bedrijf). En dat je datgene uitstraalt wat je ook daadwerkelijk wilt uitstralen.

Ik ben Lea, 33 jaar en heb een eigen kantoortje aan huis in Assen. Ik kom oorspronkelijk uit het dorp Zeijen (vlakbij Assen), ben een echt familiemens en gek op reizen (zowel Europa als daarbuiten). Ik heb daarnaast een eigen buscampertje en trek er, met mooi weer, regelmatig op uit voor een paar dagen.

Bijna overal waar ik naartoe ga, gaat mijn camera met mij mee. Behalve dat ik het grafische vormgeven fantastisch vind, fotografeer ik ook graag. Ik ben een beeldmaker. Nu sinds ruim een jaar ben ik serieuzer bezig met fotograferen, volg diverse cursussen en ik vind het geweldig! Ik fotografeer huizen voor makelaars, leg muziek- en sportevents vast en maak beeldmateriaal voor diverse bedrijven voor hun offline en online marketing.

Kijk op je gemak eens rond. Nog niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent of heb je vragen of verzoeken? Neem dan contact met me op!

portrait.overmij2019
16d96351-48d9-4d91-858e-eed4679d235d